Szabadidő magazin - Családom és egyéb receptfajták
Szabadidő magazin

Családom és egyéb receptfajták

2021. november 10. 18:04 |

#krausztronomia

Szakácskönyv és életpálya. Így foglalta össze a könyve megjelenését Krausz Gábor  az ismert és népszerű séf, hangsúlyozva, hogy immár a gasztronómia művészeti ág lett napjainkban.

 

Minden művelőjének meg kell találnia saját szakmai stilusát. Törekvése, hogy ptaktikus, otthon is elkészíthető ételeket mutasson be.  A könyv olvasói nyomon követhetik a szerző életútját is a londoni kalandozások, a francia finomságok bemutatása,  Izrael ízeinek felidézésével. De egyben képet kaphatnak egy izgalmas életút állomásairól is, a gyermekkorról, az utazásokról, nem hallgatva el a kezdeti nehézségeket és tévelygéseket sem.

Amikor vissza kellett térnie Magyarországra, teljesen kiúttalannak tünt a jövő. De itt  élete új, sikeres szakasza vette kezdetét a pályán és a magánéletben egyaránt.

 Krausz Gábor felvázolja a  #krausztronomia sikerének receptjét.

A könyv elkészítéséhez profi csapat állt össze: a fotókat Boldog Ati készítette, a főzéshez a Tintahal Design biztosította a helyszínt, az ételeket elkészítésében Vomberg Frigyes (mentor, séf és barát egy személyben), valamint Milutinovits Panka food stylist segédkezett. Krausz-Tóth Gabi egészen új oldaláról mutatkozott be a könyv előkészületeinél, stylist és sminkes szerepkörben vett részt a csapat munkájában.

A vidám történetek, magyaros és más országok ízvilágát felidéző receptek és ínycsiklandó ételfotók mellett sosem látott képeket láthatunk a szerzőről és családjáról a kötet lapjain.

 

Oldalszám: 152 oldal
Méret: 190 x 268 mm
Kötés: keménytáblás
Ár: 5999 Ft
Kedvezményes ár: 4799 Ft
ISBN: 978 615 6058 621

Olvasson bele a könyvbe itt.

 

Fotó: Csillag György

Fotósarok