Családom és egyéb receptfajták
#krausztronomia
Szakácskönyv és életpálya. Így foglalta össze a könyve megjelenését Krausz Gábor az ismert és népszerű séf, hangsúlyozva, hogy immár a gasztronómia művészeti ág lett napjainkban.
Minden művelőjének meg kell találnia saját szakmai stilusát. Törekvése, hogy ptaktikus, otthon is elkészíthető ételeket mutasson be. A könyv olvasói nyomon követhetik a szerző életútját is a londoni kalandozások, a francia finomságok bemutatása, Izrael ízeinek felidézésével. De egyben képet kaphatnak egy izgalmas életút állomásairól is, a gyermekkorról, az utazásokról, nem hallgatva el a kezdeti nehézségeket és tévelygéseket sem. Amikor vissza kellett térnie Magyarországra, teljesen kiúttalannak tünt a jövő. De itt élete új, sikeres szakasza vette kezdetét a pályán és a magánéletben egyaránt. Krausz Gábor felvázolja a #krausztronomia sikerének receptjét. |
|
Oldalszám: 152 oldal |
|
Fotó: Csillag György