Nagy csokoládé könyv
2016. december 21. 17:25 |
Édes élmények
Szerzőtársaival utánajártak hogyan tevődött át a mai termelés jelentős része az amerikai kontinensről Afrikába, és hogyan változott az idők során az egykor kizárólag italként ismert csokoládé, amely mára számtalan formában és textúrában elérhető.
Az ünnepi készülődés lázában az olvasó részletes tanácsokat kap a csokoládés finomságok elkészítésének módozatairól. A fotók és receptek gazdag választékából mindenki kiválaszthatja kedvenc édességét, melyet a család asztalára varázsolhat.
Bárki válogathat egyszerű, ötletes vagy inyenc recepturák között.
Lehetünk kíváncsiak és kísérletezők, vagy épp a klasszikus vonal kedvelői - a kötetben biztosan megtaláljuk a nekünk való csokoládés meglepetéseket.
A könyv egyben a Cookta.hu első kiadványa is, melyben a Cookta.hu Aranykanál-receptverseny díjnyertes csokoládés receptje is szerepel.
A bemutatón készült fotón:
Filep Kata stylist, szerző
Hámori Zsófi fényképész
Pinczel Orsolya fejlesztő cukrász, szerző.
Takács Nóra műsorvezető