Ehető virágok
75 recept
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Vass András színes ételfotóival
Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára.
A receptgyűjtemény egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett.
Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben…
Itt az ideje, hogy felelevenítsük ezeket a nemes finomságokat!
Terjedelem: 120 oldal
Méret: 190 x 190 mm
Kötés: Keménytáblás
Ár: 2990 Ft
ISBN: 978 963 1362 73 2
Corvina Kiadó