Szabadidő magazin - Globalista Konyha
Szabadidő magazin

Globalista Konyha

2014. február 3. 21:57 |

Kulináris különlegességek Thaiföld konyhájából.

A háromgyerekes, közgazdász Judit Londonban él négy éve a családjával, ahol elvégezte a Cordon Bleu séf iskolát.  A kétgyerekes újságíró Panna Budapesten cukrásziskolát végzett, és gasztro kurzusokat szervezett. Judit és Panna tavaly közös vállalkozásba fogtak: különleges pop-up eseményeket szerveznek.
Judit elismert londoni főszakácsokat hív Budapestre, akik mindig más konyhai világot képviselnek, és általában kétestés vacsorákat adnak mindig változó helyszíneken az értő közönség számára. 
Első alkalommal a Levante ízeit hozták el, most pedig Thaiföld színes konyháját mutatja be némi európai ráhatással a londoni Inn the Park konyhafőnöke, Thomas Catley.
A szervezők célja az, hogy megmutassák a világ kulináris központjának kikiáltott London sokszínűségét, ráadásul úgy, hogy még repülőre sem kell ülnünk. Itt Budapesten is átélhető ugyanazt az élményt, és az est végén elmesélhetjük a barátainknak, hogy Londonban vacsoráztunk - Budapesten!

Tom Catley különleges menüvel készül a kétestés budapesti eseményre:

Időpont és helyszín:
2014 február 20-21, este fél 8Iskola Vendéglő, VI.kerület, Hegedű utca 3.
Információ: www.facebook.com/aglobalistawww.globalistakonyha.com
Fotósarok