Ünnepek és hétköznapok
Soha ne együnk olyan ételt, amelyet nagyanyáink nem ismertek. Különlegességek húsvétra.
Megjelent Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra első közös szakácskönyve a Boook Kiadó kiadásában.
Ernyey Béla színész, író – korábbi könyveiben és
A békebeli, bőséges lakomákat idéző finomságok mellett a hétköznapokról sem feledkezik meg. A szakácskönyv receptjei között egyaránt megtalálható kezdőknek is javasolt, egyszerű típus, illetve nagyobb felkészültséget igénylő, bonyolult leírás is. A kötetben minden receptheztartozik egy-egy ínycsiklandozó ételfotó is. A lenyűgöző fényképekkel díszített, 240 oldalas, már-már művészeti albumnak is beillő kötetet borajánlások, hasznos tanácsok, a házaspár életéből ellesett életképek és könnyed, a humort sem nélkülöző élet- és ételtörténetek teszik teljessé. A szerzők szerint a kötet erőssége a részletekben van. Akár ünnepnapokra, akár hétköznapokra készitjük az étkeket, mind mind a kulinária szépségeiről, az életörömről szólnak. Húsvétra kacsamájparfét, omlós báránysültet és csúsztatott palacsintát ajánl a szerzőpáros, de egész szilveszterig, minden ünnepre különleges receptek között válogathat az olvasó. Művészeti vezető: Baráth Dávid Gasztronómiai tanácsadó: Bereznay Tamás Szerkesztő: Osvárt Judit Kiadja a Boook Kiadó Kft. Fogyasztói ár: